Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Ο Ορέστης Καρνέζης άδραξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ξεκινώντας βασικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έκανε "μαγική" εμφάνιση μετατρέποντας σε εφιάλτες τα όνειρα τίτλου των "μπαλουγκράνα" και ανάγκασε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί μαζί του. "Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, απλά έκανα τη δουλειά μου", δήλωσε πατώντας στη γη ο Έλληνας SUPERMAN.

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Για τον Ορέστη Καρνέζη δεν αποτελεί τίτλο τιμής ότι απέκρουσε το εκπληκτικό φάουλ του Μέσι (δείτε το videο που ακολουθεί), ούτε το γεγονός ότι κατέβασε ρολά σε κάθε σουτ που επιχείρησε η παγκόσμια Μπαρτσελόνα προς την εστία του. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν αποζητούσε δόξα με τα επιτεύγματά του κόντρα στα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου, ούτε είχε σκοπό να βάλει εμπόδια στις βλέψεις τίτλου των Καταλανών. Όπως υποστήριξε και ο ίδιος, έκανε απλά τη δουλειά του.

"Θέλω να παίξω βασικός στο Μουντιάλ"

Ο Έλληνας γκολκίπερ, παρά το γεγονός πως ανάγκασε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να τον συζητά, παρέμεινε προσγειωμένος σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι να παίξει βασικός στο Μουντιάλ με την εθνική Ελλάδας.

"Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, απλά έκανα την δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, κανείς δεν πίστευε πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα αλλά τα καταφέρουμε. Συχνά ονειρευόμουν αυτό το ματς.

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Χρειαζόμουν χρόνο, ήρθα από μία άλλη χώρα εδώ. Νιώθω πάντως πολύ καλά στη Γρανάδα και ποτέ δεν σταμάτησα να δουλεύω με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Ινιάκι Γκαρθία.

Πλέον στόχος μου είναι να παίξω βασικός στο Μουντιάλ με την εθνική Ελλάδας", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Αποθέωση από τον διεθνή Τύπο

Η εκπληκτική εμφάνιση του Καρνέζη ανάγκασε τον διεθνή Τύπο να υποκλιθεί. Διαβάστε μερικά από τα σχόλια του Ισπανικού Τύπου για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα:

As: "Ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπαιξε για δεύτερο παιχνίδι στη σεζόν και αναδείχτηκε ήρωας της βραδιάς".

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Marca: "Σούπερμαν ο Καρνέζης", ήταν το σχόλιο της Marca για την εκπληκτική απόκρουση του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού σε προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι.

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

El Mundo Deportivo: "Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε μια ντουζίνα ευκαιρίες, όμως ο Έλληνας Καρνέζης με εκπληκτικές αποκρούσεις της στέρησε το γκολ".

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

El Pais: "Η Μπαρτσελόνα σπατάλησε ευκαιρίες και υπέκυψε στον Έλληνα αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Γρανάδα, τον Καρνέζη".

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Ιdeal: "Σούπερ εμφάνιση από τον Καρνέζη στην πολύ μεγάλη νίκη της Γρανάδα".

Σάλος και στα social media

Ο ποδοσφαιρικός ήρωας της χθεσινής βραδιάς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τους λάτρεις των social media. Το όνομα του Καρνέζη έγινε Νο1 trending topic στην Ισπανία.

Καρνέζης: Παγκόσμιος, ήρωας και Άγιος!

Διαβάστε παρακάτω μερικά tweets που αντικατοπτρίζουν τον σάλο που προκάλεσε με την εμφάνισή του απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Έλληνας τερματοφύλακας.

"Αλγερινοί και Έλληνες έρχονται μαζί να τερματίσουν το όνειρο τίτλου της Μπαρτσελόνα. Ο ένας σκόραρε (Μπραχίμι) και ο άλλος έπιασε τα πάντα (Καρνέζης)"

"Βίβα Καρνέζης"

"...Είναι δύσκολο να επιλέξεις ποια από τις 9 αποκρούσεις που έκανε ήταν η καλύτερη... Είναι δεδομένο πως το όνομά του θα το θυμούνται για πολύ καιρό οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα"

"Ο τερματοφύλακας της Γρανάδα έγινε παγκόσμιος σήμερα κόντρα στην Μπαρτσελόνα"

"Τώρα προσευχηθείτε στον Άγιο Καρνέζη"

Διαβάστε ακόμη:

Η απίστευτη επέμβαση του Καρνέζη στον Μέσι

33η αγ: Ο Καρνέζης στερεί τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα, προσπέρασε η Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK