Όταν ο Ζιντάν "τα έβαλε" με τον Λουίς Ενρίκε

Τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, έφεραν στην επιφάνεια ένα σοβαρό διαπληκτισμό που είχε ο Γάλλος παλαίμαχος με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια του Clasico της περιόδου 2002/03. Δείτε το VIDEO.

Όταν ο Ζιντάν "τα έβαλε" με τον Λουίς Ενρίκε

O Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί κι επίσημα το νέο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, ελπίζοντας σε μία καλύτερη πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Μετά την επίσημη παρουσίασή του από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τα ισπανικά ΜΜΕ έφεραν στην επιφάνεια ένα επεισόδιο που είχε ο "Ζιζού", όταν ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής, με τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, κατά τη διάρκεια ενός Clasico.

Ο Ζιντάν έριξε αγκωνιά, ύστερα από μία μονομαχία, στον Κάρλες Πουγιόλ, με τον Λουίς Ενρίκε να "ζητάει το λόγο" από τον άσο των "μερένγκες". Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ένα "θερμό" τετ α τετ, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε αναίμακτα.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Θερμό" λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ράμος και Ρονάλντο

Και επίσημα τέλος ο Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν!

Αποθέωση Μπέκαμ για Ζιντάν: Αν όχι αυτός, ποιος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK