Ρονάλντο: "Ο Πικέ ζηλεύει τη Ρεάλ. Πενάλντο; Δείτε τα γκολ στο Youtube"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην αντεπίθεση εναντίον του Ζεράρ Πικέ και όσων των αποκαλούν "Πενάλντο".

Ρονάλντο: "Ο Πικέ ζηλεύει τη Ρεάλ. Πενάλντο; Δείτε τα γκολ στο Youtube"
Ρονάλντο-Πικέ-Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

Ξέσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη μικτή ζώνη μετά από το καρέ που σημείωσε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάλμε με 8-0, με το οποίο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει 11 γκολ στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για τα όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό του συλλόγου στο Copa del Rey και την αντίδραση μέσω twitter του Ζεράρ Πικέ, απαντώντας: "Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Πικέ ζηλεύει τη Ρεάλ Μαδρίτης".

"Δεν αξίζει σχολιασμού. Δεν θέλω να δίνω δωρεάν δημοσιότητα, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτά τα πράγματα, επειδή είναι χάσιμο χρόνου".

Στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το υποτιμητικό προσωνύμιό του "Πενάλντο", που έχει να κάνει με τα πολλά γκολ που σημειώνει από τη βούλα: "Πενάλντο; Έχω σημειώσει πάνω από 150 γκολ για τη Ρεάλ. Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά και τα γκολ μου στο Youtube".

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου", σχολίασε: "Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια ακόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μείνω εδώ".

Ακολούθως, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και από μία συνάντηση που είχε με τον προπονητή της, Λοράν Μπλαν.

"Ο Μπλαν έκανε δηλώσεις στις οποίες είπε ότι του αρέσω πολύ και του μίλησα, τον ευχαρίστησα και του είπα ότι μου αρέσει η δουλειά του. Τον συνάντησα σε ένα εστιατόριο, μου συμπεριφέρθηκε καλά και του απάντησα, όπως κάνω σε όσους μου συμπεριφέρονται καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα ρεκόρ του Ρονάλντο και το τραγικό ποσοστό στα φάουλ

Ρεκόρ με καρέ του Ρονάλντο για Ρεάλ, στο Europa League η Σαχτάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK