Έξαλλος ο Τερίμ με τους οπαδούς που αποδοκίμασαν

Ο Φατίχ Τερίμ επιτέθηκε στους Τούρκους οπαδούς για τη συμπεριφορά τους.

Έξαλλος ο Τερίμ με τους οπαδούς που αποδοκίμασαν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ, ξεσπάθωσε εναντίον των οπαδών που αποδοκίμασαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και κατά την τήρηση σιγής ενός λεπτού στο φιλικό των δύο χωρών.

Ο έμπειρος προπονητής, στο γήπεδο που φέρει το όνομά του στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε αρχικά μετά από τον φιλικό αγώνα που έληξε ισόπαλος δίχως σκορ: "Κανένας δεν το θέλει να συμβαίνει και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Άκουσα και εγώ τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ελληνικό εθνικό ύμνο. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω".

Όσο για τις αποδοκιμασίες στη στιγμή μνήμης των θυμάτων της γαλλικής τραγωδίας, πρόσθεσε: "Χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Τι να τους εξηγήσεις. Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδερφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ασέβεια των Τούρκων στη σιγή ενός λεπτού

Στα αποδυτήρια της Εθνικής ο Τσίπρας

Τουρκία - Ελλάδα 0-0

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ