Διαβάστε τι είπε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια που απομένουν και τι απαίτησε από όλους. "Ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα", είπε από την πλευρά του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το ερώτημα που βασανίζει χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ αναμένεται να έχει απάντηση προσεχώς. Η κυβέρνηση παρουσιάζεται έτοιμη να δοθεί λύση, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να ενεργήσει με νομοθετική ρύθμιση ή άλλο τρόπο.

Μια πολύ γερή προπόνηση για τις ρεζέρβες και τους λιγοστούς -μη διεθνείς- "βασικούς" που έμειναν στη… βάση τους αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό το φιλικό τεστ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα που τον βρήκε νικητή με 3-1. Ο Κώστας Γουλής γράφει για τα "πράσινα" κέρδη.

Ο Τάκης Λεμονής δεν είναι ο πρώτος προπονητής που κάθεται για τρίτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού. Έχουν προηγηθεί άλλοι δύο στην ιστορία του συλλόγου κι ένας ακόμη που ανέλαβε τέσσερις φορές! Τους δύο όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη μπορούν να θυμηθούν! Τον τρίτο αποκλείεται... Το Contra.gr μπαίνει στο κλειστό κλαμπ και αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες...

Δεν θέλει να ακούει για Ισπανία και Ρεάλ Μαδρίτης ο Κίλιαν Εμπαπέ! Διαβάστε τι είπε τόσο ο παίκτης όσο και ο πατέρας του στον Ρώσο ιδιοκτήτη της Μονακό με σκοπό να μην τον... ζαλίζουν.