Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και εξετάζει την πρόταση του Παναθηναϊκού προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ήδη έχει στα χέρια του το συμβόλαιο της πράσινης ΚΑΕ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι "ανοιχτά".

Παναθηναϊκός-Τζόρτζεβιτς: Αυτά του δίνει για να υπογράψει

Ο Παναθηναϊκός αφού δεν κατάφερε να κλείσει τους βασικούς στόχους του για τη θέση του προπονητή (πρώτος στη λίστα ήταν ο Κοκόσκοφ), προσέγγισε πριν από 10 ημέρες τον Σέρβο τεχνικό. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται από σήμερα στην ιταλική πόλη μαζί με τη σύζυγό του Σέκα, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα event. Από το Μιλάνο θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις του, αφού πρώτα μιλήσει με τους στενούς συνεργάτες του.

Το συμβόλαιο που του έστειλε ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τις 800.000 ευρώ ετησίως, όμως ακόμη ο Τζόρτζεβιτς δεν το έχει στείλει πίσω υπογεγραμμένο και τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει οριστικά. Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα και στη σερβική ομοσπονδία καθώς είναι ομοσπονδιακός προπονητής, ωστόσο οι παράγοντες -σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr- δεν θα φέρουν αντίρρηση για πιθανή συνεργασία με τους κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Τζόρτζεβιτς είναι ένας παρορμητικός χαρακτήρας και δεν αποκλείεται να υπογράψει ακόμη και τις επόμενες ώρες. Θέλει να ζυγίζει όλες τις παραμέτρους, όμως, θέλει πολύ να καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός.

Το ραντεβού με Αρμάνι

Πριν από δύο εβδομάδες Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε ραντεβού με τον Τζιόρτζιο Αρμάνι προκειμένου να αναλάβει την Αρμάνι Μιλάνο ως GM (στα πρότυπα του ΝΒΑ). Ήταν προσωπική επιθυμία του προπονητή καθώς λατρεύει την ομάδα, την πόλη, αλλά και θαυμάζει απεριόριστα τον διάσημο σχεδιαστή μόδας. Επίσης διατηρεί σπίτι στην ιταλική πόλη, ενώ η σύζυγός του Σέκα Τζόρτζεβιτς λατρεύει τη ζωή στο Μιλάνο. Η συμφωνία όμως δεν έκλεισε καθώς η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αγεφύρωτη.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε δεχτεί κρούση και από τη Βαρέζε, ενώ σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κατακτήσει το κύπελλο στην Ευρωλίγκα, ήταν η πρώτη επιλογή των διοικούντων την "βασίλισσα" για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Μια "ανάσα" από τις υπογραφές με Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε πρώτο πλάνο ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr: Το όνειρό του και η ερώτηση για τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK