"Κηδεία" για Ίντερ με αυτογκόλ του... Χαντάνοβιτς!

Κηδεία για Ίντερ! Ο Ικάρντι ήταν το "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της και έχασε πέναλτι ενώ ο Χαντάνοβιτς έβαλε... αυτογκόλ και την καταδίκασε σε εντός έδρας ήττα από την Κάλιαρι (video).

"Κηδεία" για Ίντερ με αυτογκόλ του... Χαντάνοβιτς!

Η "Gazzetta dello Sport" φιλοξένησε το Σάββατο αφιέρωμα για το τραγικό εντός έδρας της Ίντερ την τελευταία πενταετία και τους αμέτρητους βαθμούς που έχει "πετάξει" μέσα στο σπίτι της από τη σεζόν 2011-12 και μετά και μία ημέρα αργότερα η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ ήρθε να την επιβεβαιώσει πλήρως.

Η Ίντερ προηγήθηκε στο 56ο λεπτό με τον Ζοάο Μάριο όμως έπεσε θύμα μεγάλης ανατροπής από την Κάλιαρι του Παναγιώτη Ταχτσίδη (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς), με τον Μελκιόρι να φέρνει το ματς στα ίσα στο 71ο λεπτό και τον Χαντάνοβιτς να πετυχαίνει άθελά του αυτογκόλ στο 85ο λεπτό προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα μετά από γύρισμα από τα δεξιά.

"Κηδεία" για Ίντερ με αυτογκόλ του... Χαντάνοβιτς!

Τραγική φιγούρα για τους "νερατζούρι" ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ήρθε σε απόλυτη ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς που απαίτησαν να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και στο πρώτο ημίχρονο είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 στο 26ο λεπτό αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, στέλοντας τη μπάλα να βρει τη ρίζα του αριστερού δοκαριού και να φύγει άουτ.

Το εντυπωσιακό για την Ίντερ είναι πως μετά τη συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών βλέπει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους να εχει φτάσει ήδη σε διψήφιο νούμερο (10 πόντους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόλεμος στην Ίντερ: οι οπαδοί αποκαλούν "κλόουν" τον Ικάρντι!
Το άλλοτε κάστρο της Ίντερ έγινε... ξέφραγο αμπέλι

News 24/7

24MEDIA NETWORK