F1: "Τρελό" σενάριο φέρνει στην ίδια ομάδα Φέτελ και Αλόνσο

Την επιστροφή του Σεμπάστιαν Φέτελ στην ενεργό δράση για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λανς Στρολ φέρεται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της Άστον Μάρτιν.

Alpine driver Fernando Alonso, of Spain, left, and Aston Martin driver Sebastian Vettel, of Germany, laughs during a press conference ahead of the Formula One Abu Dhabi Grand Prix, in Abu Dhabi, United Arab Emirates Thursday, Nov. 17, 2022. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τον Φερνάντο Αλόνσο AP

Μία εβδομάδα έμεινε πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς της F1 και δεν αποκλείεται να δούμε μία αναπάντεχη συνύπαρξη δύο θρύλων του αθληματος

Συγκεκριμένα, σενάριο θέλει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ανακοίνωσε στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, να αντικαθίστα τον τραυματία Λανς Στρολ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μπαχρέιν.

Αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα είναι teammate, έστω και για έναν αγώνα, με τον επί χρόνια μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες, Φερνάντο Αλόνσο.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο διευθυντής της Άστον Μάρτιν, Μάικ Κρακ δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

"... Κάναμε δύο τηλεφωνήματα με τον Σεμπάστιαν αλλά αυτό συνέβαινε και πριν τραυματιστεί ο Στρολ. Δεν σας απαντήσω αν ο Σεμπ θέλει να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα..."

Πάντως, παλαιότερα ο Φέτελ είχε δηλώσει πως θα επέστρεφε στην ενεργό δράση μόνο για να αγωνιστεί στην αγαπημένη του πίστα, την Σουζούκα.

Για τη θέση του τραυματία Στρολ φαβορί είναι ο εφεδρικός οδηγός της Άστον Μάρτιν, Φελίπε Ντρούγκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε και στις δοκιμές εξέλιξης ενώ πιθανότητες έχει και ο Στόφελ Βαντόρν.

Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά ο Στρολ να αναρρώσει άμεσα και να λάβει αυτός μέρος στο πρώτο αγώνα της χρονιάς, όπως δήλωσε ο Κρακ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αρχίζει την ανοικοδόμηση από πίσω με παικταρά για παρτενέρ του Φαιν Ντάικ

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι "διώχνει" σημαία της ομάδας, ενδιαφέρονται τρία μεγαθήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK