Ίντερ: Ο Ιντζάγκι "διώχνει" σημαία της ομάδας, ενδιαφέρονται τρία μεγαθήρια

Την αποχώρηση του από την Ίντερ εξετάζει ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Inter Milan's head coach Simone Inzaghi waits for the start of the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Inter Milan and Porto, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι AP

Έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει την καριέρα του με την Ίντερ ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο δυναμικό τους οι Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η GazzettadelloSport, και οι τρεις κορυφαίες ομάδες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον αμυντικό χαφ της ιταλικής ομάδας, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Ο Κροάτης είναι μέλος της Ίντερ από το 2015 και το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να εξετάσει μία αλλαγή στην καριέρα του καθώς πλέον δεν θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας με τον Ιντζάγκι να χρησιμοποιεί πολλές φορές μόνο τον Τσαλχάνογλου στο χώρο του κέντρου.

Ο Μπρόζοβιτς είναι πλέον 30 ετών με τη χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται στα 35.000.000 ευρώ και την Ίντερ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με ποιο ποσό θα ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο μεγάλος αρχηγός έτοιμος να πάει στην ομάδα που θέλει όλα τα αστέρια

Μέσι: Χαμός στην Παρί! Τσακώθηκε με συμπαίκτη του, τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK