F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

Πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ ετησίως στον Λιούις Χάμιλτον είναι πρόθυμη να προσφέρει η Φεράρι σύμφωνα με την DailyMail.

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain speaks during a press conferencein Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 9, 2022. Hamilton will compete Sunday in the Brazilian Formula One Grand Prix at Sao Paulo's Interlagos circuit. (AP Photo/Andre Penner)
Ο θρύλος Χάμιλτον AP PHOTO/ANDRE PENNER

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια που συνδέουν το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον στην F1 με την Φεράρι, με δημοσίευμα της DailyMail όμως να πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο , ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τζον Έλκαν, βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Βρετανο σταρ προκειμένου να υπογράψει μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 40.000.000 ευρώ.

Ο Χάμιλτον έχει συμβόλαιο με την Mercedes μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από το φετινό μονοθέσιο και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησης στην Φεράρι.

Το αγγλικό μέσο αναφέρει πως τα σενάρια είναι δύο. Είτε η Φεράρι θα λύσει την συνεργασία της με τον Κάρλος Σάινθ είτε θα γίνει ένα είδος ανταλλαγής του Βρετανού με τον Σαρλς Λεκλέρκ, του οποίου βέβαια το συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα μέσα στην σεζόν ο Χάμιλτον είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην καριέρα του για χάρη της Φεράρι, επηρεασμένος ίσως και από το γεγονός πως το είδωλο του, Άιρτον Σένα, πριν φύγει από την ζωή εξαιτίας του δυστυχήματος στην πίστα της Ίμολα, είχε συμφωνήσει σε όλα προκειμένου να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα το 1995.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Η Ίντερ ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, τι ισχύει με Τσέλσι

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε παίκτη που θέλει και ο Κλοπ

Τότεναμ: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο, μετά το "όχι" του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK