Τότεναμ: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο, μετά το "όχι" του Νάγκελσμαν

4 είναι τα φαβορί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μετά από το "όχι" του Νάγκελσμαν, με την περίπτωση του Αρνέ Σλοτ να ξεχωρίζει.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann listens to questions of journalists during a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τον επόμενο προπονητή της αναζητά η Τότεναμ μετά από την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο στα μισά της σεζόν εξαιτίας της αγωνιστικής εικόνας αλλά και του γενικότερου κλίματος που επικρατούσε στο εσωτερικό της ομάδας, με αποκορύφωμα να αποτελεί το ξέσπασμα του Ιταλού κατά συγκεκριμένων παικτών.

Πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στα ραντάρ της αγγλικής ομάδας, με την περίπτωση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, που ήταν και το μεγάλο φαβορί, να ναυαγεί εξαιτίας των απαιτήσεων του Γερμανού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλέον 4 είναι τα ονόματα που εξετάζει η Τότεναμ, με πρώτο να είναι αυτό του προπονητή της Φέγενορντ, Αρνέ Σλοτ.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μεταγραφολόγος, στη λίστα των ιθυνόντων του συλλόγου βρίσκονται και οι Λουίς Ενρίκε, Ρούμπεν Αμορίμ και Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Ενρίκε κινείται ελεύθερος στην αγορά των προπονητών μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, ο Ποστέκογλου έχει συμβόλαιο με την Σέλτικ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ενώ η περίπτωση Αμορίμ είναι πιο δύσκολη καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

Υποψήφιος αγοράστης της Γιουνάιτεντ πάει για άλλη ομάδα της PL σε περίπτωση "ναυαγίου"

Χάλαντ: Η επική ανάρτησή του με το τρόπαιο αγκαλιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK