Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε παίκτη που θέλει και ο Κλοπ

Την περίπτωση του Μάνουελ Ουγκάρτε έχει ψηλά στη λίστα του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον παίκτη να βρίσκεται και στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Τσέλσι καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει κατασταλάξει ήδη στις μεταγραφικές προτεραιότητες, οι οποίες είναι η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και την γραμμή κρούσης.

Για την θέση του φορ, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Αργεντίνο κόουτς να έχει καταλήξει στον εκλεκτό, ενώ για την μεσαία γραμμή έχει στη λίστα του αρκετές περιπτώσεις με την πορτογαλική Record να αναφέρει πως μία από αυτές είναι και βασικός στόχος του Κλοπ.

Ο λόγος για τον άσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ουγκάρτε βρίσκεται στη λίστα και του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον πρώτο να είναι ο Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Θυμίζουμε ότι πέρα από τις μεταγραφές, ο Ποτσετίνο θα δώσει έμφαση και στις παραμονές, με κύριο μέλημα του να είναι η συνομιλία με τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος προς το παρόν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους μπλε.

Διαβάστε Περισσότερα

Υποψήφιος αγοράστης της Γιουνάιτεντ πάει για άλλη ομάδα της PL σε περίπτωση "ναυαγίου"

Τότεναμ: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο, μετά το "όχι" του Νάγκελσμαν

Γυναίκες μπέρδεψαν τον Σπαλέτι με τον στρίπερ που περίμεναν για το πάρτι τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK