Λουκάκου: Η Ίντερ ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, τι ισχύει με Τσέλσι

Για το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου μίλησε ο CEO της Ίντερ, λέγοντας πως όλα εξαρτώνται από την Τσέλσι καθως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, αγωνίζεται τη φετινή περίοδο ο Ρομέλου Λουκάκου, και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Η ιταλική ομάδα έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Βέλγου στο δεύτερο μισό της χρονιάς αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει αλλά να ανανεώσει τον δανεισμό του.

Για την περίπτωση του Λουκάκου μίλησε στο RAI ο CEO της ομάδας Τζιουσέπε Μαρότα λέγοντας πως μπορεί ο δανεισμός του να λήγει άμεσα αλλά η Τσέλσι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς τι θέλει να κάνει με την περίπτωση του.

"... Ο δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου, αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι τα πλάνα της Τσέλσι. Πρέπει να περιμένουμε γι αυτό..."

Πάντως, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Λουκάκου με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, κάτι που φέρεται να θέλει και ο ίδιος καθώς νιώθει καλά στο Μιλάνο.

"...Ο Λουκάκου λατρεύει την Ίντερ, θέλει να μείνει μαζί μας. Νιώθει πολύ καλά εδώ..."

Πάντως, παρά τις δηλώσεις του Μαρότα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι "μπλε" θέλουν να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή, με τον Ποτσετίνο να έχει διαλέξει τον παίκτη που θέλει για την γραμμή κρούσης.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι αγόρασε τον Λουκάκου από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2021 αντί 113.000.000 ευρώ, αγορά η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της μετά απ' αυτή του 'Εντσο Φερνάντες

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε παίκτη που θέλει και ο Κλοπ

Τότεναμ: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο, μετά το "όχι" του Νάγκελσμαν

Ζαρντίμ: Φεύγει από το Ντουμπάι και έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα μέχρι το 2025

News 24/7

24MEDIA NETWORK