All Star Celebrity Game: Το τζάμπολ με χαρτοπετσέτες παραήταν γραφικό

Το All Star Game των Celebrities που προηγήθηκε του πραγματικού αγώνα, ήταν μια ευκαιρία στις δημοφιλείς περσόνες του αθλητισμού και της ποπ κουλτούρας να φτάσουν το γραφικόμετρο στα όρια του. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω.

Οι ομάδες του NBA Celebrity All Star Game σε πλήρη δράση. O Chance The Rapper (πράσινη εμφάνιση) μαρκάρει τον  Common (ροζ εμφάνιση).
Οι ομάδες του NBA Celebrity All Star Game σε πλήρη δράση. O Chance The Rapper (πράσινη εμφάνιση) μαρκάρει τον Common (ροζ εμφάνιση) AP PHOTO/DAVID BANKS

Αν νομίζετε πως αυτο το κείμενο λέει ψέματα όταν αναφέρει στον τίτλο του πως πριν από το κανονικό All-Star Game το ορθόδοξο, σε αγώνα μεταξύ σελέμπριτι αντί για μπάλα, χρησιμοποιήθηκαν χαρτοπετσέτες, τότε λυπάμαι, αλλά η πραγματικότητα θα σας προσγειώσει ανώμαλα. Αυτό δεν ήταν ένα παιχνίδι μπάσκετ, αλλά κάτι άλλο, εξωπραγματικά περίπλοκο, μια γλυκιά, ακατανόητη καταστροφή.

Τα τηλεοπτικά ratings και η ανάγκη για να στραφούν ολοένα και περισσότερα ζευγάρια μάτια στις οθόνες για ολοένα και περισσότερο χρόνο, έχουν δημιουργήσει στην διοργάνωση του NBA All-Star Game την ανάγκη για τεχνάσματα και μπασκετικές 'καινοτομίες' που προσπαθούν να επανεφεύρουν το showtime. Το All Star Celebrity Game, κάποτε έπαιζε με την δυναμική των ονομάτων του, φέρνοντας αντιμέτωπο τον Τζάστιν Μπίμπερ με τον ράπερ-γραφικό φαν Ντρέικ, σε ένα συρφετό από περσόνες της r&B, του hip hop και της αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης, με ορισμένους παλάιμαχους παίκτες (Ρέι Άλεν-2019) να χαρίζουν τίμια λεπτά για να μην μοιάζει με παιδική χαρά το ματς.

Στο φετινό ματς εμφανίστηκε ξανά ο ράπερ Κόμον, οι βετεράνος NBAers Κουεντίν Ρίτσαρτσον-Ντάριους Μάιλς, ο συν-ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μάρκ Λάσρι, ο κωμικός Χάνιμπαλ Μπαρές και αρκετές ημιάγνωστες (σε εμάς) περσόνες της μουσικής και των media. Αντί για τζάμπολ, υπήρξε μια αναμέτρηση που συνοψίζεται σε ένα 'ποιος θα βγάλει όλες τις χαρτοπετσέτες από το κουτί πρώτος'. Σας θυμίζει μασκέ πάρτι έκτης δημοτικού; Λογικό.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της ανάλυσης των 'μπει δεν μπει' κανόνων του παιχνιδιού, του 'σούταρε με αυτή την μπάλα και πάρε τέσσερις πόντους' που συνέβη στην πρώτη περίοδο, δεν είναι κάτι που θα το θυμάσαι όταν ολοκληρώσεις την ανάγνωση αυτών των γραμμών. Αλλά θα κρατήσουμε την 'unlock a legend' δοκιμασία της τρίτης περιόδου, που έφερε στο παιχνίδι τον θρύλο Χόρας Γκραντ, ο οποίος με το γνωστό, απαράμιλλο class του -και με προχωρημένα τα χρόνια- σούταρε και ευστόχησε σε ένα σουτ εντός παιδιάς.

Ας κρατήσουμε επίσης το 'τράβηγμα χαρτοπετσέτας' ως την χειρότερη εναλλακτική εκδοχή του τζάμπολ στην ιστορία του μπάσκετ παγκοσμίως. Ας την ξεχάσουμε για πάντα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK