Καλάθης ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Νικ Καλάθη συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύντομα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Καλάθης ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό
Καλάθης-Εθνική Ελλάδας INTIME SPORTS

Όπως σας αποκάλυψε το Contra.gr o Καλάθης, εφόσον πει το "ναι", θα εισπράξει για τρία χρόνια 6 εκατομμύρια ευρώ, συμβόλαιο που θα είναι ένα από τα ακριβότερα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο 26χρονος πλέι μέικερ ζήτησε από τους "πράσινους" 48 ώρες, γιατί υποστηρίζει πως τον προσέγγισαν τη Δευτέρα από το Χιούστον και το Σακραμέντο. Βάσει κανονισμών, ο Καλάθης περιμένει τις προσφορές από ομάδες του NBA μέχρι τις 15 Ιουνίου, γι'αυτό και τέθηκε αυτό το χρονικό όριο.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι αν μη τι άλλο ελκυστική, παρότι στο μυαλό του διεθνή γκαρντ υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο παραμονής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αν περάσει η παράταση των 48 ωρών που έχει ζητήσει ο Καλάθης και δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από αυτά που θα ακούσει από το Χιούστον και το Σακραμέντο, τότε θα πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Καλάθης φέρεται να διέψευσε, μέσω της ιστοσελίδας "The Commercial Appeal", πως έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Κλεισμένος ο Μιλουτίνοφ

Στα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς. Μόλις ο πρόεδρος της Παρτιζάν επιστρέψει από τη Βοσνία στο Βελιγράδι την Τρίτη, θα μπει στην τελική ευθεία η περίπτωση του Σέρβου σέντερ, ο οποίος θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στους ψηλούς του Παναθηναϊκού.

Ο -ύψους 2μ12- Μιλουτίνοφ είναι μία περίπτωση που είχε από την αρχή στη λίστα του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και αποτελεί δική του εισήγηση προς τη διοίκηση του "τριφυλλιού". Το κόστος της μεταγραφής δεν προβλέπεται μεγάλο, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει οικονομική στενότητα και έχει ανάγκη το ρευστό.

Ο Σέρβος σέντερ έχει γίνει ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Νο26, αλλά ακόμη δεν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, μια και η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι γεμάτη αστέρες στη φροντ λάιν (Ντάνκαν, Όλντριτζ, Γουέστ, Μαριάνοβιτς). Είναι μόλις 20 ετών και έχει όλο το χρόνο μπροστά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK