"Μάχη" από την Μπάγερν για Ντιλέινι

Η Μπάγερν Μονάχου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι, προειδοποιώντας τον Ολυμπιακό πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η απόκτησή του.

"Μάχη" από την Μπάγερν για Ντιλέινι

Όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς στο γερμανικό "Sport" 1, η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Μάλκομ Ντιλέινι και ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο όσον αφορά τη μεταγραφή του παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Έκανε μια εξαιρετική σεζόν και σίγουρα έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά κι εμείς είμαστε ένας σύλλογος που αποτελεί πόλο έλξης. Δεν είναι ότι και σε μας δεν θέλει να παίξει κανένας παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Μάλκολμ θα πάρει την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του και ξέρει καλά τι θα βρει σε μας.

Έχουμε συμφωνήσει να ξαναμιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα με τον μάνατζέρ του και θα συζητήσουμε πώς βλέπει την κατάσταση. Ο Μάλκολμ σίγουρα θα εξετάσει τι δυνατότητες έχει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ κι εμείς θα δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να μείνει εδώ», πρόσθεσε, ενώ απέκλεισε την πιθανότητα να συμφωνήσει με τον παίκτη για όρο που θα του επιτρέπει να φύγει μέσα στη σεζόν για το ΝΒΑ. « Όχι στη διάρκεια της σεζόν. Δεν θα το κάνουμε αυτό.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λαφαγέτ, που παίζει στην ίδια θέση με τον Μάλκολμ και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα θέλει να πάρει κι αυτόν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Είμαι ήρεμος, γιατί ξέρω πως μπορώ να βασιστώ στον Μάλκολμ και θα ξαναμιλήσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πήρε για σκόρερ τον Λαφαγιέτ ο Ολυμπιακός

Το πλάνο του Μπαρτζώκα για δύο ξένους γκαρντ

Ντιλεϊνι: "Δεν έχω υπογράψει πουθενά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK