Οι Λέικερς έφτιαξαν άγαλμα προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ

Η ομάδα δεν ξεχνά την προσφορά του σε αυτήν αλλά και στο άθλημα.

A statue of former Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant is seen after its unveiling outside the NBA basketball team's arena, Thursday, Feb. 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Eric Thayer)
A statue of former Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant is seen after its unveiling outside the NBA basketball team's arena, Thursday, Feb. 8, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Eric Thayer) AP

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επέλεξαν να τιμήσουν τον Κόμπι Μπράιαντ, αποκαλύπτοντας ένα άγαλμα του αείμνηστου Hall of Famer έξω από την Crypto.com Arena.

Πριν από την αποκάλυψη, η γυναίκα του αδικοχαμένου σταρ, Βανέσα Μπράιαντ, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους μια από τις αγαπημένες ατάκες του.

"Αφήστε το παιχνίδι καλύτερο από ό,τι το βρήκατε και όταν έρθει η ώρα να φύγετε, αφήστε έναν θρύλο", είπε. "Και αυτό, το έκανε".

Άξιο αναφοράς είναι πως η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων, 8 Φεβρουαρίου 2024, έγινε επίτηδες, συνδυάζοντας τα νούμερα που φορούσε ο Μπράιαντ με τους Λέικερς, το Νο 8 και το Νο 24, μαζί με το Νο 2, που φορούσε η κόρη του Τζιάνα.

Στην εκδήλωση περιλάμβανε ένα who's who των θρυλικών Λέικερς και συμπαικτών από την καριέρα του Κόμπι, ενώ αρκετοί βγήκαν και μίλησαν για εκείνον.

Το άγαλμα είναι ένα από τα τρία του Μπράιαντ που θα τοποθετηθούν έξω από την Crypto.com Arena. Το πρώτο δείχνει τον Μπράιαντ να φοράει το Νο 8, ενώ τα άλλα δύο θα περιλαμβάνουν ένα με τον ίδιο να φοράει το Νο 24 και ένα άλλο πλάι-πλάι με τη Τζιάνα.

Διαβάστε περισσότερα

Πτωτική πορεία οι Μπακς, η δυσκολία στην άμυνα ανησυχεί

Παίζει με τις ισορροπίες ο ΛεΜπρόν, στόχος η κορυφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK