Η πιο ακατανόητη διατροφική συνήθεια του Τομ Μπρέιντι έφερε πανικό

Ένα μυστικό που ο Τομ Μπρέιντι κρατούσε για τον εαυτό του. Ως τη στιγμή που έδωσε στη δημοσιότητα τη συνταγή για το αγαπημένο smoothie του.

Δεν ήξερε κανείς ότι ο Τομ Μπρέιντι δεν τρώει τις άκρες από τις μπανάνες
Δεν ήξερε κανείς ότι ο Τομ Μπρέιντι δεν τρώει τις άκρες από τις μπανάνες AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Ο Τομ Μπρέιντι είναι μια προσωπικότητα που, μονίμως, διχάζει. Είναι φτιαγμένος από ένα τέτοιο υλικό που άλλοι τον λατρεύουν κι άλλοι λατρεύουν να τον μισούν. Καθένας αναπτύσσει την επιχειρηματολογία του. Υπέρ ή κατά των πράξεων και των απόψεών του. Συμβαίνει σε περσόνες με ανάλογης βαρύτητας και αξίας (αθλητικο-κοινωνικό) background.

Σ' ελάχιστους περνά αδιάφορος ο 43χρονος Καλιφορνέζος με τα επτά δαχτυλίδια πρωταθλητή και τους 5 τίτλους MVP σε Super Bowl (το ματς τίτλου στο NFL), που αυγάτισαν μετά τον πρόσφατο θρίαμβο των Buccaneers επί των Chiefs. Ακόμη κι αν η κουβέντα αφορά ένα μέρος μιας λατρεμένης συνταγής του Μπρέιντι για πρωινό smoothie, που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα συγκέντρωνε τέτοια απήχηση, και όχι το γεγονός, πως υπό την επήρεια του αλκοόλ 'πέταξε' 50.000 δολάρια πάνω από τη θάλασσα.

Ο πολυπρωταθλητής quarterback θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο TikTok, funs ή haters, το μυστικό του υπερ-δυναμωτικού ροφήματος που πίνει προτού αρχίσει την ημέρα του. Πολύ πριν, μετά από κάποιο γεύμα του, καταναλώσει το καταπράσινο επιδόρπιό του. Η διαδικασία που ακολουθεί ευλαβικά, αφού πρώτα βουρτσίσει τα δόντια του, είναι η εξής: σ' ένα γυάλινο βαζάκι προσθέτει αποξηραμένα μύρτιλα, γεμάτα scoops πρωτεΐνης σε σκόνη, αρκετούς κολοκυθόσπορους, μια μπανάνα, ηλεκτρολύτες, σπόρους chia (από το φυτό Salvia hispanica που συναντάται στη Λατινική/Νότια Αμερική), μια κουταλιά του γλυκού από βούτυρο αμυγδάλου και αρκετό γάλα από κάνναβη ως το υγρό στοιχείο του μείγματος.

Ενδεχομένως θα πιστέψεις πως το τελευταίο υλικό είναι αυτό που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης καταλήγοντας να γίνει viral. Το 'όχι' είναι κατηγορηματικό. Κατά τη διάρκεια της ανάμιξης των συστατικών ο Μπρέιντι έκανε κάτι ασυνήθιστο, ζητώντας αστειευόμενος από τους θεατές του video να μην το ομολογήσουν. Τη στιγμή που ξεφλούδισε την κοινή μπανάνα έκοψε ένα μεγάλο μέρος από τις δύο άκρες της, όχι μόνο το προεξέχον στέλεχος του κάτω τμήματος που αφαιρείται από πολλούς, και χρησιμοποίησε μόνο τα υπόλοιπα 3/5 της λευκής σάρκας της. "Δεν τρώω τα άκρα, μην το πείτε σε κανέναν", ακούστηκε να λέει ο βετεράνος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, συνεχίζοντας ακολούθως ένα προς ένα τα βήματα για την τελειοποίηση του ροφήματος.

Αναπόφευκτο ήταν ν' αρχίσει έκτοτε μια ανταλλαγή σχολίων για το κατά πόσο έχει λογική όλο αυτό. Ορισμένοι συμφώνησαν, επικροτώντας την παράξενη συνήθειά του, άλλοι που δεν το 'χαν κατά νου αποφάσισαν ότι θα επαναλάβουν την ίδια ρουτίνα για να 'νικήσουν' -με τη σειρά τους- τον χρόνο, πιστεύοντας πως αυτό κάνει τον Μπρέιντι άτρωτο, ενώ κάμποσοι τρίτοι εξέφρασαν τις ενστάσεις τους τόσο για το ότι πετά ένα μέρος που τρώγεται όσο και για το γεγονός πως προκειμένου ένας άνθρωπος χωρίς τη δική του οικονομική άνεση να πίνει κάθε πρωί ένα τέτοιο smoothie θα πρέπει να ξοδεύει αρκετά χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό του προχωρώντας στην αγορά όλων των απαραίτητων υλικών.

Ο Καλιφορνέζος σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου απέφυγε να πάρει θέση. Ούτε εξήγησε γιατί έχει επιβάλει στον εαυτό του αυτό το εμμονικό συνήθειο. Συμφωνείς ή όχι, είναι μάλλον σοφότερο, όπως εύστοχα σημείωσε ο συντάκτης του άρθρου στο fansided, 'ν' αφήσουμε τον άνδρα να ζει ήρεμος, εάν η αφαίρεση των άκρων από τις μπανάνες του βοηθά να τον στέλνει ως την κορυφή και να κάνει τη δουλειά που πρέπει'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK