70 εκατομμύρια ζητά η Κρίσταλ Πάλας για τον 22χρονο μάγο, οι "Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη"

Η τιμή φαίνεται υψηλή, ωστόσο το ταλέντο και τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του δικαιολογούν τις οικονομικές απαιτήσεις.

Crystal Palace's Michael Olise walks on the pitch during the second half of an English Premier League soccer match against Newcastle at Selhurst Park in London, Saturday, Oct. 23, 2021. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Steve Luciano)
(AP Photo/Steve Luciano) AP

Η Γιουνάιτεντ θέλει να καλύψει το κενό του Σάντσο, αλλά και την αναποτελεσματικότητα του Άντονι και επομένως έχει στρέψει την προσοχή της σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία εξτρέμ της Ευρώπης.

Ο Μίκαελ Ολίσε φέτος ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα στην ομάδα της Κρίσταλ Πάλας και εύλογα έχει κεντρίσει η περίπτωσή του το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ο ίδιος μετρά 7 τέρματα και 4 ασίστ σε 15 συμμετοχές στην Premier League με την αγγλική ομάδα.

Οι "Κόκκινοι διάβολοι" θα χρειαστούν να βάλλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να υπογράψουν τον Γάλλο, ωστόσο η τεράστια προοπτική του παίκτη έχει πείσει αρκετούς πως η μεταγραφή πρέπει να γίνει. Αξίζει να αναφερθεί πως η Τσέλσι πέρυσι επιχείρησε να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως εν τέλει η μετακίνηση δεν επιτεύχθηκε και ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με της Πάλας. Η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του είναι στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αϊντχόφεν έγινε ένα κράμα Εθνικής Γαλλίας και Μπάγερν, η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της

Επόμενο θύμα η μεταγραφή των 120 εκατομμυρίων, το στοιχειωμένο νοσοκομείο της Τσέλσι προκαλεί σύγχυση

News 24/7

24MEDIA NETWORK