Τούχελ: Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει για τον Μάνε εν όψει καλοκαιριού

Πώς δεν καίγεται για την παραμονή του Σαντιό Μανέ στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου φέρεται πως έχει ξεκαθαρίσει ο Τόμας Τούχελ στη διοίκηση της ομάδας σύμφωνα με το SkySportsGermany.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά από το επεισόδιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και τον Λερουά Σανέ στα αποδύτηρια του Έτιχαντ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Θυμίζουμε πως ο Μανέ χτύπησε στο πρόσωπο τον Σανέ με αφορμή μια κακή μεταβίβαση του δεύτερου, με την Μπάγερν να εξαντλεί την αυστηρότητα της παρά την άμεση συγγνώμη του Σενεγαλέζου και την σπουδαία κίνηση του Σανέ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το SkySportsGermany, ο Τούχελ, παρά το γεγονός πως έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα τον Μανέ, φέρεται πως δεν "καίγεται" για την παραμονή του στην ομάδα και δεν αναμένεται να ασκήσει κάποιο βέτο.

Η διοίκηση της Μπάγερν δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή καθώς η εικόνα του εντός αγωνιστικού χώρου χαρακτηρίζεται κατώτερη των προσδοκιών ενώ στο εσωτερικό της ομάδας φέρεται πως έχει συμμετάσχει σε αρκετούς καβγάδες.

Έτσι, η Μπάγερν, που αγόρασε τον ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι αντί 30.000.000 ευρώ από την Λίβερπουλ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την άμεση πώληση του Σενεγαλέζου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουβέντους παίρνει φορ με 7 εκατομμύρια για να κλείσει τρύπες

Ντέλε Άλι: Χάνει και επίσημα την χρονιά και μένει εκτός social media μέχρι νεοτέρας

Ντέλε Άλι: Χάνει και επίσημα την χρονιά και μένει εκτός social media μέχρι νεοτέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK