Αφήνει το Νησί και την Λίβερπουλ για 75 εκατομμύρια; η πετυχημένη μεταγραφή ίσως τερματιστεί πρόωρα λόγω συμβολαίου

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Κλοπ ίσως σκέφτεται να πακετάρει για άλλες πολιτείες, κάλεσμα από δύο καλούς προορισμούς.

Liverpool's Luis Diaz reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle, at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Η Λίβερπουλ θα περάσει σύντομα στην μετά-Κλοπ εποχή και από ότι φαίνεται ο Ρούμπεν Αμορίμ θα είναι εκείνος που θα κληθεί να κουμαντάρει την ομάδα στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο που χάραξε ο Γερμανός. Όμως, μαζί με τον Κλοπ ίσως αποχωρήσει και ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής ο οποίος αποδείχθηκε μία εξαιρετική περίπτωση για τους "Κόκκινους".

Ο Λουίς Ντίας και η Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και η αιτία φαίνεται να είναι η καθυστέρηση ανανέωσής του παίκτη. Στο Μέρσεϊσαϊντ φυσικά και επιθυμούν να υπογράψει ο 27χρονος, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή καθυστερεί.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει μία μακροπρόθεσμη ανανέωση, τότε η μόνη επιλογή θα είναι η παραχώρηση του Ντίας. Αυτή την στιγμή, οι δύο ομάδες που φαίνεται πως επιθυμούν να εντάξουν τον Κολομβιανό στο δυναμικό τους είναι η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αξία του παίκτη υπολογίζεται γύρω στα 75 εκατομμύρια και επομένως φαντάζει δύσκολο, με τα τωρινά δεδομένα, να ανταποκριθεί η Μπαρτσελόνα στις εν λόγω απαιτήσεις. Από την άλλη πλευρά. Οι Παριζιάνοι θέλουν να καλύψουν το κενό του Εμπαπέ και η περίπτωση του Ντίας φαίνεται ελκυστική, επομένως το καλοκαίρι θα κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι "παρκάρει" τη μεταγραφή των 90 εκατ. ευρώ και πάει για σούπερ εξτρέμ από την Ισπανία

Πόσο ανοιχτό είναι το θέμα αποχώρησης του Κέιν; Ο Άγγλος ξεκαθάρισε τη θέση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK