Αγγλία: Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Χάρι Μαγκουάιρ δεν γίνεται...

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την αποστολή της Αγγλίας που θα ταξιδέψει στο Κατάρ και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μέσα.

England's Harry Maguire reacts during the UEFA Nations League soccer match between Italy and England at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Friday, Sept. 23, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ FRIDAY, SEPT. 23, 2022. (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Η πολυαναμενόμενη αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ανακοινώθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο εκλέκτορας των "τριών λιονταριών" πάει στο Μουντιάλ με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο κεντρικό αμυντικός που έγινε μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου (κόστισε στους Κόκκινους Διαβόλους 87.000.000 ευρώ) έχει γίνει δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, αλλά εν τέλει θα βρεθεί σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την Αγγλία.

Ο Μαγκουάιρ φέτος με τον Έρικ Τεν Χαχ στην τεχνική ηγεσία στο Όλντ Τράφορντ μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές. Οι τέσσερις στην Premier League και οι άλλες τέσσερις στο Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές που θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να εκπροσωπήσουν την Αγγλία είναι οι:

Πίκφορντ, Πόουπ, Ράμσντελ, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Κόαντι, Ντάιερ, Μαγκουάρ, Σο, Στόουνς, Τρίπιερ, Γουόκερ, Γουάιτ, Μπέλιγχαμ, Γκάλαχερ, Χέντερσον, Μάουντ, Φίλιπς, Ράις, Φόντεν, Γκρίλις, Κέιν, Μάντισον, Ράσφορντ, Σακά, Στέρλινγκ και Γουίλσον.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

Άρσεναλ: Φάε σπίτι σου πριν πας στο Emirates, από "χρυσό" τα σάντουιτς του γηπέδου

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, θέλει να αγοράσει και την Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK