Αγγλικός εμφύλιος για αστέρι της Μπράιτον

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φελίπε Καϊσέδο φέρεται να δείχνουν Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τσέλσι με τον ποδοσφαιριστή να αλλάζει πρόσφατα γραφείο μάνατζερ, κάτι που θα επηρεάσει τις εξελίξεις.

Ecuador's Moises Caicedo reacts after the World Cup group A soccer match between the Netherlands and Ecuador at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Μοϊσές Καισέδο στην αναμέτρηση του Εκουαδόρ με την Ολλανδία AP

Την υπογραφή του άσου του Μπράιτον, Φελίπε Καϊσέδο θέλουν να αποσπάσουν τρεις κορυφαίες αγγλικές ομάδες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ που παρακολουθούν με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν τον ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ να αλλάζει γραφείο μάνατζερ.

Ο Καϊσέδο αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 38.000.000 ευρώ ποσό που μέχρι στιγμής καμία από τις τρεiς παραπάνω ομάδες δεν έχει προσφέρει επίσημα στην Μπράιτον.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρομάνο σε tweet του η Μπράιτον μόνο με μία αρκετά υψηλή προσφορά θα συζητούσε το ενδεχόμενο πώλήσης του ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική στιγμή, οπότε περισσότερες εξελίξεις αναμένονται από το καλοκαίρι.

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπιέλσα: Οι "τρελές" απαιτήσεις του για να αναλάβει την Έβερτον

Σίτι: Οι πέντε ενδεκαδάτοι παίκτες της που βλέπουν την πόρτα της εξόδου

Ικάρντι - Νάρα: Στα άκρα οι σχέσεις τους, ο Μάουρο άφηνει την Γουάντα με άδεια χέρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK