Μπιέλσα: Οι "τρελές" απαιτήσεις του για να αναλάβει την Έβερτον

Περίπου 6.000.000 ευρώ και ενίσχυση σε όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας ήθελε ο Μαρσέλο Μπιέλσα για να υπογράψει στην Έβερτον.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa reacts during the English Premier League soccer match between Leeds United and Arsenal at Elland Road in Leeds, England, Saturday, Dec. 18, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Λιντς AP

Την επιθυμία της να κλείσει άμεσα τον Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά από την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ έκανε η Έβερτον, με τον πρόεδρο της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι να εισπράττει γρήγορα την αρνητική απάντηση από τον Αργεντίνο προπονητή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της SUN, ο Μπιέλσα θέλει να επιστρέφει άμεσα στην Premier League, καθώς θεωρεί πως είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά όχι για οποιοδήποτε τίμημα καθώς δε θεωρεί πως η Έβερτον με το υπάρχον ρόστερ έχει πολλές πιθανότητες για να μείνει στη κατηγορία.

Στη συζήτηση του με τα "Ζαχαρωτά" ο εμπειρός Αργεντίνος ζήτησε όσα χρήματα έπαιρνε στη Λιντς δηλάδή περίπου 6.000.000 λίρες αλλά και ενίσχυση σε όλη την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Οι πέντε ενδεκαδάτοι παίκτες της που βλέπουν την πόρτα της εξόδου

Παρί: Γίνεται Μπάγερν της Γαλλίας και παίρνει μεγάλο αστέρι της χώρας

Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK