Ικάρντι - Νάρα: Στα άκρα οι σχέσεις τους, ο Μάουρο άφηνει την Γουάντα με άδεια χέρια

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντίνο να μπλοκάρει τις πιστωτικές κάρτες της πρώην συντρόφου του και να ζητά την επιμέλεια των παιδιών.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στα άκρα φέρεται να έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα καθώς η GazzettaDelloSport φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη σχέση των δύο.

Ικάρντι και Νάρα, που εδώ και αρκετό καιρό φέρεται να μένουν σε διαφορετικά σπίτια, έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα με τον Αργεντίνο άσο της Γαλατάσαράι να είναι ανένδότος σε πιθανή επανασύνδεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του GazzettaDelloSport ο Αργεντίνος φέρεται να έχει μπλοκάρει όλες τις πιστωτικές κάρτες της γυναίκας του αλλά και να ζήτησε την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Νάρα να διεκδικεί το 50% της περιουσίας του Ικάρντι και τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα αρνητικός σε κάτι τέτοιο.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση του 2019 στην οποία ο Ικάρντι κατηγορεί την Νάρα πως βρέθηκε ερωτικά με τον ποδοσφαιριστή Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Γίνεται Μπάγερν της Γαλλίας και παίρνει μεγάλο αστέρι της χώρας

Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται το μπαμ με άσο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK