Σίτι: Οι πέντε ενδεκαδάτοι παίκτες της που βλέπουν την πόρτα της εξόδου

Μία πεντάδα με εντεκαδάτους παίκτες είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench prior to the start of the English League Cup third round soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, Nov. 9, 2022. (AP photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απορεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Τσέλσι AP

Πολλές εκκρεμότητες φέρεται να έχει η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι για το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς λήγουν τα συμβόλαια αρκετών παικτών που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο του El Chiringuito, Χοσέ Άλβαρεζ πέντε είναι οι παίκτες που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσουν από την ομάδα της Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο περιπτώσεις είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος για τους Ιλκάι Γκουντογκάν, που φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και Μπερνάντο Σίλβα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025 αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι άλλες τρεις περιπτώσεις όμως μόνο αναμενόμενες δεν είναι. Πρόκειται για τους Ζοάο Κανσέλο, Ομερίκ Λαπόρτ και Κάιλ Γουόκερ.

Ο Κανσέλο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μόνο ευχαριστημένος δεν είναι στο Μάντσεστερ αυτή την περίοδο ενώ όσον αφορά τον Λαπόρτ, η Σίτι θέλει να επαναδιαπραγματευτεί μαζί του τους τωρινούς όρους του συμβολαίου του, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Γουόκερ φέρεται να είναι ο λιγότερο πιθανός προς αποχώρηση αλλά, όπως τονίζει ο Άλβαρεζ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα είναι 34, κάτι που δυσκολεύει την παραμονή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι - Νάρα: Στα άκρα οι σχέσεις τους, ο Μάουρο άφηνει την Γουάντα με άδεια χέρια

Παρί: Γίνεται Μπάγερν της Γαλλίας και παίρνει μεγάλο αστέρι της χώρας

Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK