Αγκουέρο: Διαφώνησε με προπονητική επιλογή του Πεπ στον ημιτελικό με την Ρεάλ

Την απορία του για την μη χρησιμοποίηση του Τζούλιαν Άλβαρες στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instruction to Manchester City's Sergio Aguero during the Champions League, Group C, soccer match between Manchester City and Marseille at the Etihad stadium in Manchester in London Wednesday, Dec. 9, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Σέρχιο Αγκουέρο AP

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι για την ημιτελική φάση του Champions League με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Έτιχαντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε σε μία αρκετά περίεργη απόφαση καθώς παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα της Σίτι και την ταυτόχρονη μάχη για την κατάκτηση της Premier League, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή.

Αυτό σχολίασε σε podcast ο πρώην σταρ της ομάδας, Σέρχιο Αγκουέρο, εστιάζοντας κυρίως στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζούλιαν Άλβαρες και την μη χρησιμοποίησή του.

"... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αγωνίστηκε ο Άλβαρεζ. Αναρωτιέμαι πραγματικά αλλά είναι ο Πεπ. Αν ήταν στο χέρι μου θα εβάζα τον Άλβαρες σχεδόν σε κάθε παιχνίδι γιατί τον χρειαζόμαστε και πρέπει να είναι ενεργός..."

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

Ο πατέρας του Χάλαντ τσακώθηκε με οπαδούς της Ρεάλ και τους πέταξε... φιστίκια

Μπάγερν: Ο Καν έμεινε και μίλησε για τους κορυφαίους στόχους της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK