Μπάγερν: Ο Καν έμεινε και μίλησε για τους κορυφαίους στόχους της ομάδας

Τους 3 κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους της Μπάγερν Μονάχου για την γραμμή κρούσης κλήθηκε να σχολιάσει ο Όλίβερ Καν, πετώντας την σπόντα του για την περίπτωση του Βίκτορ Όσιμεν.

German soccer legend Oliver Kahn waits for the start of the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Όλιβερ Καν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν AP

Μόνο ομαλά δεν εξελίσσεται η χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου με την αγωνιστική της εικόνα να επηρεάζει τα αποδυτήρια και να δημιουργεί απανωτές εντάσεις.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον θρύλο της ομάδας, Όλιβερ Καν να αποχωρεί από τη θέση του CEO εξαιτίας των κακών του σχέσεων με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τελικά το κλίμα άλλαξε και ο Καν δεν έφυγε από τη θέση του και στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση κλήθηκε να μιλήσει για τους τρεις πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Μπάγερν εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τους Κόλο Μουανί, Χάρι Κέιν και Βίκτορ Όσιμεν. Για τους δύο πρώτους ο Καν τόνισε πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο καθώς δεν ανήκουν στον σύλλογο, αλλά δεν ακολούθησε την ίδια τακτική και για τον Βίκτορ Όσιμεν σχολιάζοντας τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Νάπολι που φτάνουν στα 150.000.000 ευρώ.

" ...Όταν πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο ποσό πρέπει να δώσει εγγυήσεις ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής Είναι τεράστιο το ρίσκο..."

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

Η Ατλέτικο έβαλε στο τραπέζι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να κλείσει το deal με Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK