Ο πατέρας του Χάλαντ τσακώθηκε με οπαδούς της Ρεάλ και τους πέταξε... φιστίκια

Έντονη αντιπαράθεση με φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ, Άλφι με αποτέλεσμα να τους πετάξει φιστίκια.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του γιου του στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ, Άλφι.

Μπορεί ο Νορβηγός φορ των Πολιτών να μην κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του αλλά δεν συνέβη κάτι ανάλογο και με τον πατέρα του ο οποίος πρωταγωνίστησε στα... παρασκήνια της αναμέτρησης αλλά για τους λάθους λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Άλφι Χάλαντ είχε μία αντιπαράθεση με φιλάθλους των Μαδριλένων με πλάνο να τον δείχνει να τους πετάει φιστίκια.

Οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου άμεσα απομάκρυναν τον πατέρα του Χάλαντ από το σημείο αλλά η κίνηση του Άλφι έχει γίνει ήδη viral, προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια των χρηστών.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Μάλιστα, βίντεο τον δείχνει να ειρωνεύεται τους φιλάθλους της Ρεάλ με τους οποίους είχε την αντιπαράθεση, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με τα αυτιά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

Μπούσκετς: Φεύγει από την Μπάρτσα και δύο είναι οι πιθανοί προορισμοί για το μέλλον

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK