Μπαρτσελόνα: Ποδοσφαιριστής "μπλοκάρει" προσφορές άλλων ομάδων για να μην αποχωρήσει

Κάνει τα πάντα για να αποχωρήσει ως ελεύθερος

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει στα βασικά πλάνα του έχει δώσει στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι με τις πωλήσεις κάποιων εξ' αυτών μονο εύκολες να μην είναι.

Ένα από τα ονόματα της λίστας είναι αυτό του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος έχει χάσει τη θέση βασικού μετά την προσθήκη των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Φεράν Τόρες, με τους μπλαουγκράνα να ψάχνουν τρόπο ώστε να τον πουλήσουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, στη διοικηση της Μπαρτσελόνα υπάρχει η αίσθηση πως ο ποδοσφαιριστής "μπλοκάρει" οικονομικές προτάσεις για την παραχώρηση του καθώς θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Θυμιζουμε, πάντως, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως η Νιούκαστλ φέρεται να προσφέρει 20.000.000 στην Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρέαλ: Ο Πέρεθ έχει ήδη διαλέξει τον διάδοχο του Αντσελότι

Απίθανο! Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Νιούκαστλ αν προκριθεί στο UCL

Σίτι: Ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει ποσό ρεκόρ για τον κορυφαίο της μεταγραφικό στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK