Απίθανο! Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Νιούκαστλ αν προκριθεί στο UCL

Θέλουν να τρελάνουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Στην πρώτη τετράδα της Premier League βρίσκεται η ομάδα της Νιούκαστλ λίγο πριν από την επανέναρξη της Premier League και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρχίσει να ονειρεύονται τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρά τις αρκετές μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει οι Σαουδάραβες επενδυτές της ομάδας από τη στιγμή που την αγόρασαν, φέρεται να είναι έτοιμοι για ακόμα περισσότερες, από το "πάνω ράφι μάλιστα, σε περίπτωση που η ομάδα τους βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το GIVEMESPORT η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει μέχρι τότε μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Λίβερπουλ να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή αλλά την Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 120.000.000 ευρώ που έχει βάλει στον Αργεντίνο η Μπενφίκα.

Πάντως, ακόμα κι αν η ομάδα δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή, είναι διατεθειμένη να καταβάλει ανάλογο ποσό για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρεις κορυφαίοι μικροί του Μουντιάλ 2022 θα κάνουν "ζημιά" 500 εκατ. ευρώ στην αγορά

Μέσι: Ο βασιλιάς απόλαυσε και μοιράστηκε το χορό της Αντονέλα με το κόκκινο φόρεμα

Ζοάο Φέλιξ: Οι 2 όροι για να φύγει έστω και δανεικός ο παίκτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK