Άμπελ Φερέιρα, το "χρυσωρυχείο" που έφερε απίστευτα έσοδα στην Παλμέιρας και... απειλεί τον Φερνάντο Σάντος

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τους τίτλους που κατέκτησε με την Παλμέιρας έφερε πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας του ενώ η ομοσπονδία της Πορτογαλίας φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του ως αντί-Σαντός.

Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras celebrates after winning the Recopa Sudamericana final soccer match against Brazil's Athletico Paranaense at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Αμπέλ Φερέιρα AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Αμπέλ Φερέιρα κάθεται στον πάγκο της Παλμέιρας τα τελευταία δύο χρόνια και έχει καταφέρει να κατακτήσει τους εξής τίτλους:

Κύπελλο Βραζιλίας, το Copa Libertadores δύο φορές, το Recopa και πρόσφατα το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Σύμφωνα με το αργεντίνικο Μέσο, Registrado, αυτές οι επιτυχίες έφεραν στο κλαμπ κέρδη ύψους 105.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Φερέιρα με την Παλμέιρας εκπνέει το 2024. Οι αμοιβές του με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αγγίζουν τα 5.000.000 δολάρια, ενώ σε Βραζιλία και Πορτογαλία γράφουν πως τον Αμπέλ Φερέιρα... καλεί η Ευρώπη πίσω.

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ με τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας ως αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ "πληρώνει" για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή, αλλά ο Τσάβι δεν θέλει τον Μέσι

Ο μεγάλος Γκάρεθ Μπέιλ των τελικών έκλεισε στόματα στο MLS

Μίλαν: Ιστορικό γεγονός μ' έναν Μαλντίνι να σκοράρει εις βάρος των ροσονέρι 20 χρόνια μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK