Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ "πληρώνει" για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή, αλλά ο Τσάβι δεν θέλει τον Μέσι

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Τσάβι να προτιμά άλλον ποδοσφαιριστή αντί του Μέσι για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

FC Barcelona's Lionel Messi, left, is congratulated by teammate Xavi Hernandez, second right, after scoring against Deportivo Coruna during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 23, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι και Τσάβι στις κοινές τους μέρες στο Καμπ Νου AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η απόφαση του Ζεράρ Πικέ να κρεμάσει τα παπούτσια του από τώρα δίνει οικονομική δύναμη στην Μπαρτσελόνα, αφού εμβληματικός στόπερ χάρισε πολλά χρήματα λύνοντας το συμβόλαιό του. Υπενθυμίζουμε πως η Μπάρτσα λόγω του Πικέ θα γλυτώσει περίπου 50.000.000 ευρώ.

Έτσι, οι Καταλανοί γίνονται λίγο πιο ισχυροί στο μεταγραφικό παζάρι. Η διοίκηση θέλει τον Λιονέλ Μέσι που το συμβόλαιό του με την Παρί εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο ο κόουτς Τσάβι δεν καίγεται κιόλας για την επιστροφή του Αργεντινού θρύλου στο σπίτι του. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η καταλανική Nacional.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο υπάρχει διαφορά μεταξύ διοίκησης και προπονητή, αφού ο δεύτερος επιθυμεί διακαώς να κλείσει στην Μπαρτσελόνα τον Μπερνάρντο Σίλβα από την Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχει ως προτεραιότητα τον πρώην συμπαίκτη του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο μεγάλος Γκάρεθ Μπέιλ των τελικών έκλεισε στόματα στο MLS

Μίλαν: Ιστορικό γεγονός μ' έναν Μαλντίνι να σκοράρει εις βάρος των ροσονέρι 20 χρόνια μετά

Αποκαλυπτήρια Μπακασέτα: Ο Σιώπης τις "έφαγε" από τον Κουκσάλ Μπαμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK