Αναμένεται μάχη στην Premier League για την υπογραφή προπονητή που έχει ιστορικό με την Ελλάδα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην Premier League και υπάρχει παράθυρο για... μεταγραφή.

Fulham's head coach Marco Silva gestures just before the start of the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Dec. 31, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Το φετινό καλοκαίρι ξεκάθαρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα το ντόμινο προπονητών που διαδραματίζεται το τελευταίο διάστημα θα κορυφωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ένα ακόμα όνομα που φαίνεται πως θα πάρει εν τέλει μέρος σε αυτό το "πάρτι" είναι ο Μάρκο Σίλβα. Ο γνωστός σε εμάς για την πολύ επιτυχημένη του θητεία στο Ολυμπιακό αναμένεται να δεχθεί προτάσεις το καλοκαίρι και υπάρχει λόγος. Πέρα από το καλό όνομα που έχει φτιάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, οι συνθήκες είναι τέτοιες που επιτρέπουν μαζικές αλλαγές.

Πολλές ομάδες εντός Premier League και όχι μόνο θα βρεθούν χωρίς προπονητή ή θα επιχειρήσουν να αναβαθμιστούν στην συγκεκριμένη θέση. Ο Μάρκο Σίλβα δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία διότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026. παρόλα αυτά, υποστηρίζεται πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης...

Τα 9 εκατομμύρια μπορεί να θεωρηθούν αρκετά από μερικούς, ωστόσο τα πεπραγμένα του με την Φούλαμ και τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων λειτουργούν ως αντίβαρο.

Αυτή την στιγμή μία ομάδα που φαίνεται πως ενδιαφέρεται είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία είναι κοντά στο να αποφασίσει να "αλλάξει παραστάσεις" μετά από τόσα χρόνια με τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο. Στο φινάλε της σεζόν πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και δίχως αμφιβολία νέες ομάδες θα κάνουν την κίνησή τους εφόσον και ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί να "ψαχτεί".

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Κανσέλο και άλλος παίκτης θέλει Μπαρτσελόνα, τα λόγια του Φέλιξ που άναψαν φωτιές στον Πεπ

Το "παιδί" του Γκουαρντιόλα ήταν φίλαθλος της Γιουνάιτεντ αλλά δεν δίστασε στιγμή να την ρίξει στο καναβάτσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK