Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

Η λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα που θυμίζει 90s με πρωταγωνιστές τους Μάουρο Ικάρντι - Γουάντα Νάρα συνεχίζεται. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφίες με την ινφλουένσερ.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σεισμός στο Instagram του Μάουρο Ικάρντι έπειτα από τα τελευταία του post. Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι ανέβασε φωτογραφία με το παιδί του και την Γουάντα Νάρα με την οποία είναι σε διάσταση (μάλλον) το τελευταίο διάστημα.

Αυτό, όμως, δεν ήταν το αποκορύφωμα καθώς αργά το βράδυ ο Ικάρντι έκανε story μία φωτογραφία που αυτή τη φορά ήταν αγκαλιά με την Γουάντα Νάρα και στη λεζάντα του καρέ έγραψε "...27/10..."

Ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες που στην Τουρκία έγραφαν ότι ο Ικάρντι ήταν τόσο θυμωμένος με τη σύζυγό του που ζήτησε από την Γαλατά να μην της πληρώσει την προμήθεια ύψους 1.000.000 ευρώ που δικαιούται η ινφλουένσερ επειδή λειτουργεί ή λειτουργούσε τέλος πάντων ως μάνατζέρ του.

Επίσης, ο Ικάρντι ως photo profile στο Instagram του έχει φωτογραφία που τον δείχνει από κοινού με την εντυπωσιακή σύζυγό του.

Το post του Ικάρντι

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Ο Αντονί έκανε το πιο άκυρο τσαλίμι, ο Σκόουλς νευρίασε και τον χαρακτήρισε κλόουν

Αγγλία: Πρόβλεψη φιάσκο, κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου με Άκπομ και Γουίλσιρ ηγέτη της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK