Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για τη γραμμή κρούσης

Τους Τσούπο Μοτίνγκ και Τίμο Βέρνερ έχει ξεχωρίσει ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Actu Foot.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για τη γραμμή κρούσης
Ο Έρικ Τεν Χαχ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα δύο είναι τα μεγάλα φαβορί για τη θέση.

Ο λόγος για τους Τσούπο Μοτίνγκ και Τίμο Βέρνερ οι οποίοι δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούν στις Μπάγερν Μονάχου και Λειψία αντίστοιχα και ψάχνονται για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα τους.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν θέλουν να ξεφύγουν οικονομικά για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με το FFP, γι αυτό και έχουν στραφεί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις εστιάζοντας στο να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τον δανεισμό τους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο στον ορίζοντα αλλά δεν αποκλείεται εντός της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου να προχωρήσει το deal για έναν εκ των δύο παικτών.

Το συμβόλαιο του Τσούπο Μοτίνγκ με την Μπάγερν εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ αυτό του Βέρνερ με τη Λειψία το καλοκαίρι του 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπενφίκα συνεχίζει το πλάνο Λατινική Αμερική: Έκλεισε κίλλερ από την Βραζιλία

Λίβερπουλ: Πάει σε αγγλική ομάδα ο Καρβάλιο, ποιον κανόνα πρέπει να προσέξουν οι "Κόκκινοι"

Ντόρτμουντ: Το reunion με Σάντσο δρομολογεί αποχώρηση κορυφαίου άσου της

News 24/7

24MEDIA NETWORK