Ανρι: Δέχτηκε πρόταση από κορυφαία ομάδα γυναικών, απάντησε άμεσα αρνητικά

Την πρόσληψη του Τιερί Ανρί στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας ήθελε η επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σύμφωνα με την Equipe.

Monaco's coach Thierry Henry attends a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 27, 2018. Atletico will play Monaco Wednesday in a Group A Champions League soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τιερί Ανρί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μέλος του προπονητικού επιτελειού της εθνικής Βελγίου ήταν ο Τιερί Ανρί από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι και την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ.

Πλέον, ο Γάλλος, που είναι ιδιοκτήτης και της ομάδας της Seria B, Κόμο 1907, φέρεται πως δέχθηκε πρόταση από κορυφαία εθνική ομάδα γυναικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Equipe, ο Ανρί αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών της Γαλλίας από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα η Κορίν Ντικόν.

Ο Ανρί δεν έχει προπονήσει στην, μέχρι στιγμής καριέρα του ως πρώτος κάποια ομάδα, κάτι που γνωρίζει η επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά είναι σίγουρη για την εισήγησή της.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Actu Foot, ο Ανρί απάντησε άμεσα αρνητικά στην εν λόγω πρόταση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Συνεχίζεται ο κατήφορος, μετά το δημόσιο expose τον έστειλαν στην κερκίδα

Σπαλέτι: Κατηγορεί τον Πεπ για "ύπουλα παιχνίδια"

FIFA: Ο Ινφαντίνο επανεκλέχθηκε και έκανε αποκαλύψεις για VAR και οφσάιντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK