Ντέλε Άλι: Συνεχίζεται ο κατήφορος, μετά το δημόσιο expose τον έστειλαν στην κερκίδα

Από την κερκίδα παρακολουθεί τις τελευταίες αναμετρήσεις της Μπεσίκτας ο Ντέλε Άλι καθώς η σχέση του τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον Σενόλ Γκιουνές είναι στα άκρα.

Tottenham's Dele Alli looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντέλε Άλι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Στην Τουρκία και την Μπεσίκτας αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντέλε Άλι με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Έβερτον.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις με αποκορύφωμα την πρόσφατη αντικατάστασή του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης σε αγώνα κυπέλλου με ομάδα μικρότερης κατηγορίας της Τουρκίας.

Όλα αυτά φέρεται πως έχουν οδηγήσει στα άκρα τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση και τον προπονητή Σενόλ Γκιουνές, ο οποίος του επιτέθηκε και δημόσια,με τον Ντέλε Άλι να παρακολουθεί από την κερκίδα τις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, αυτό θα έχει και συνέχεια καθώς ο Άγγλος δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά για την Μπεσίκτας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και περιμένει την επιστροφή του στην Έβερτον.

Διαβάστε Περισσότερα

FIFA: Ο Ινφαντίνο επανεκλέχθηκε και έκανε αποκαλύψεις για VAR και οφσάιντ

Αντσελότι: "Σνομπάρει" Εμπαπέ, Χαλάντ και θεωρεί πως έχει στη Ρεάλ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Ανρι: Δέχτηκε πρόιταση από κορυφαία ομάδα γυναικών, απάντησε άμεσα αρνητικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK