Αντίθετη με την αναβολή η Super League

Με ανακοίνωση της η Super League καταδικάζει την επίθεση στον Γιώργο Μπίκα, αλλά τονίζει πως είναι αντίθετη με την αναβολή των πρωταθλημάτων, αφού δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα.

Αντίθετη με την αναβολή η Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και η διοργανώτρια Αρχή πήρε θέση για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο μετά την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων. Σε αυτή εκφράζει την στήριξη της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ, αλλά διαφωνεί με την διακοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Super League εκφράζει τη στήριξή της στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ελπίζει αυτή να παραμείνει στη θέση της για να ολοκληρώσει το έργο της.

Συμπαρίσταται στο Γιώργο Μπίκα και το Γιάννη Τσαχειλίδη και, όπως είναι αυτονόητο, καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, με την ευχή το έργο των διωκτικών και δικαστικών Αρχών να αποτρέψει οριστικά και αμετάκλητα την επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η Super League θεωρεί επίσης αυτονόητη την παροχή της μέγιστης δυνατής προστασίας από το Κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους.

Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ-Μέλη του ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλάνα από το καμένο σπίτι του Μπίκα
Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

24MEDIA NETWORK