Αντρέα Πίρλο: Έστειλε βιογραφικό σε εθνική ομάδα έκπληξη

Ο Αντρέα Πίρλο διεκδικεί τη θέση του προπονητή σε "δύσκολη" εθνική ομάδα και μάλλον δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Turkish soccer team Fatih Karagumruk SK's new signing coach Andrea Pirlo talks to journalists in a news conference during an official presentation in Istanbul, Turkey, Monday, June 13, 2022. The former Italian international player has signed a one-year contract with the Istanbul-based team. (AP Photo)
Ο Αντρέα Πίρλο AP PHOTO

Η Πορτογαλία ανακοίνωσε προπονητή, η Γαλλία ανανέωσε τον Ντεσάμπ. Η Βραζιλία ψάχνεται για μεγάλο όνομα, ενώ το Βέλγιο έχει κάνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες πως όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση μπορούν να στείλουν βιογραφικό.

Δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ των Κόκκινων Διαβόλων υποστήριξαν πως ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Τιερί Ανρί έχει θέσει υποψηφιότητα για ν' αναλάβει ρόλο πρώτου προπονητή. Μάλιστα, ο Γάλλος σταρ του ποδοσφαίρου φέρεται να έχει υποστηρίξει εκ των έσω από μερίδα ποδοσφαιριστών.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, ως αντίπαλος του Ανρί και των υπολοίπων υποψηφίων φυσικά παρουσιάζεται να είναι ο επίσης θρυλικός ποδοσφαιριστής, Αντρέα Πίρλο (σ.σ. αναφέρει το hln.be). Ο Ιταλός προπονητής, όπως γράφουν οι Βέλγοι, έχει στείλει το βιογραφικό του στην Βελγική Ομοσπονδία και αυτομάτως έγινε υποψήφιος.

Ωστόσο, οι Βέλγοι στην ανακοίνωσή τους είχαν τονίσει πως θέλουν ο νέος τους εκλέκτορας να πληροί κάποια στάνταρ. Βασικό, να είναι "κατά συρροή νικητής". Ο 43χρονος μαέστρος τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να καλύπτει το προαπαιτούμενο διότι ούτε με την Γιουβέντους σάρωσε, ούτε με την Καραγκουμρούκ στην Τουρκία έχει βγάλει μάτια. Ίδωμεν...

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Η Λειψία πάτησε pause στα όνειρα των μεγάλων για τον Κροάτη

Αλ Νασρ: Γη και ύδωρ στον Μάρκο Ρόις για να γίνει συμπαίκτης του Ρονάλντο

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει ανοίξει την πόρτα για τον Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK