Αντσελότι: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Βραζιλίας, τι σκοπεύει να κάνει

Πως έχει δεχθεί κρούση από την Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τις φήμες που θέλουν την εθνική Βραζιλίας να έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία τον έχει προσεγγίσει επίσημα, κάτι που ο ίδιος εκτιμά αλλά έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θέλει να τιμήσει μέχρι το τέλος.

"...Η αλήθεια είναι ότι η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία με θέλει, και αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενο, αλλά θέλω να εξαντλήσω ως το τέλος και να σεβαστώ το συμβόλαιο μου με τη Ρεάλ. Αγαπώ αυτή την ομάδα..."

Μάλιστα ο Καρλίτο δεν έκρυψε και την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης αν του δινόταν η ευκαιρία.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ πάντως να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αζάρ και Ασένσιο "κρίνουν" την ενεργοποίηση "αγγλικής βόμβας"

Παρί: Αυτός είναι ο παίκτης που ζήτησε ο Εμπαπέ αν αποχωρήσει ο Μέσι

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK