Ρεάλ: Αζάρ και Ασένσιο "κρίνουν" την ενεργοποίηση "αγγλικής βόμβας"

Την περίπτωση του Μέισον Μάουντ φέρεται πως "τσεκάρει" η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χαμός γίνεται με την περίπτωση του Μέισον Μάουντ καθώς οι συζητήσεις με την Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μεγάλο φαβορί φέρεται πως είναι η Λίβερπουλ η οποία βέβαια θεωρεί πως οι απαιτήσεις της Τσέλσι για τον Άγγλο είναι πολύ υψηλές για συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Από την πλευρά του ο Τούχελ έχει εξαιρετική σχέση με τον Μάουντ από την κοινή τους θητεία στη Τσέλσι και θεωρεί πως μπορεί να τον πείσει να συνεργαστούν ξανά, ενώ πρόσφατο δημοσίευμα θέλει και άλλο ευρωπαϊκό μεγαθήριο να μπαίνει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, παρά το γεγονός πως έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ρίχνει ματιές και στην περίπτωση του Μάουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional.

Μία τέτοια κίνηση, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, μπορεί να γίνει πιο εύκολα και ανεξάρτητα από αυτή του Μπέλιγχαμ σε περίπτωση που αποχωρήσουν από τον σύλλογο οι Εντέν Αζάρ και Μάρκο Ασένσιο και "αδειάσει" το ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ διάλεξε τον αντι-Ρονάλντο αλλά περιμένει κομβική εξέλιξη

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK