Αντσελότι: "Πέταξε" ατακάρα για τους επικριτές του στυλ της Ρεάλ

Το στυλ παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει ο Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας πως η ομάδα δεν έχει ξεκάθαρη ταυτότητα γιατί δε θέλει να έχει.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Την Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα και στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση, ο Κάρλο Αντσελότι έκανε άλλη μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει για τα σχόλια που γίνονται από πολλούς για το γεγονός πως η Ρεάλ δεν έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού με τον ίδιο στον πάγκο, όπως συμβαίνει με άλλες κορυφαίες ομάδες, κάτι το οποίο μάλιστα είχε ειπωθεί και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

"... Το είπαν και πέρσι αυτό. Έχουμε την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Μερικές φορές το κάνουμε καλά και άλλες όχι. Δεν έχουμε ξεκάθαρη ταυτότητα γιατί δεν θέλουμε να έχουμε. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει να κάνει πολλά πράγματα καλά και αυτό μου αρέσει..."

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Έκανε δήλωση - βόμβα για Μπάρτσα, ξεκαθάρισε τα δεδομένα ο CEO της Σίτι

Παρί: Έκλεισε παιχταρά για αντι-Κιμπεμπέ

Άγιαξ: Προσωρινός προπονητής μία σταθερή αξία του Football Manager

News 24/7

24MEDIA NETWORK