Αντσελότι: "Πέταξε" βόμβα για το μέλλον του γιου του

Την αποκάλυψη πως ο γιος του θα παραμείνει στο επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη Βασιλεία, έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, speaks with his son, assistant coach Davide Ancelotti before the start of a Spanish La Liga soccer match between Valladolid and Real Madrid at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Friday, Dec. 30, 2022. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι με τον γιο του Νταβίντε AP

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι ικανοποιημένος από την φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Σε δηλώσεις του ο Καρλίτο παραδέχτηκε για άλλη μία φορά πως αγαπάει τη Ρεάλ και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2024 ενώ "πέταξε" και μία βόμβα για το μέλλον γιο του που βρίσκεται στο τεχνικό του επιτελείο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς αποκάλυψε πως παρά τα σενάρια που θέλουν τον γιο του να γίνεται κάτοικος Ελβετίας για χάρη της Βασιλείας, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και ο Ντάβιντε Αντσελότι θα παραμείνει στη Ρεάλ.

"...Γράφονται πολλές ιστορίες για το μέλλον μου αλλά έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2024. Ο γιος μου ο Νταβίντε δεν θα πάει στη Βασιλεία παρά τα δημοσιεύματα, θέλουμε να συνεχίσει εδώ..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Μετά τον παραγκωνισμό του, "συνελήφθη" να κάνει αέριο γέλιου

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Λέστερ: Πάει για βόμβα μεγατόνων μετά το "ναυάγιο" με Μαρς

News 24/7

24MEDIA NETWORK