Ντέλε Άλι: Μετά τον παραγκωνισμό του, "συνελήφθη" να κάνει αέριο γέλιου

Απών από τις προπονήσεις της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Ντέλε Άλι με φωτογραφίες να τον δείχνουν να περνάει τον ελεύθερο του χρόνο κάνοντας αέριο γέλιου.

Tottenham's Dele Alli looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντέλε Άλι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Εκτός πλάνων από τον προπονητή της Μπεσίκτας, Σενόλ Γιουνές βρίσκεται ο Ντέλε Άλι μετά από αλλεπάλληλες παραβάσεις του τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο πρώην άσος της Τότεναμ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία και την Έβερτον το ερχόμενο καλοκαίρι για να συζητήσει για το μέλλον του με τις πιθανότητες παραμονής στην Premier League να είναι απειροελάχιστες.

Πάντως, ο ίδιος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς όπως φαίνεται από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας βρέθηκε σε πάρτι με φίλους του κάνοντας αέριο γέλιου.

Το αέριο γέλιου είναι ένα άχρωμο, μη εύφλεκτο αέριο με γλυκιά γεύση και εισπνέεται συνήθως από ένα μπαλόνι κάτι που εφάρμοσε και ο 26χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το περιστατικό είτε από την Μπεσίκτας είτε από την Έβερτον.

Δείτε την ανάρτηση της DailyMail

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Λέστερ: Πάει για βόμβα μεγατόνων μετά το "ναυάγιο" με Μαρς

News 24/7

24MEDIA NETWORK