Αντσελότι: Τον ρώτησαν αν θα "αλλάξει" το γούρι με Τσάβι και "πέταξε" ατακάρα

Την πίστη του στην πρόκριση της Ρεάλ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας πως ήρθε η ώρα να πάρει ρεβάνς από τον Τσάβι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Για το Copa Del Rey θα αναμετρηθούν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 0-1 υπέρ των μπλαουγκράνα.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι και "κέρδισε" για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός "πέταξε" το γάντι στον Τσάβι λέγοντας πως οι Μπλαουγκράνα πήραν αρκετές νίκες και είναι η σειρά της Ρεάλ να πανηγυρίσει τη νίκη αλλά και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

"...Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ατομικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των προπονητών αλλά αύριο πρέπει να κερδίσουμε. Ήρθε η ώρα.Είναι επιτέλους η σειρά μας..."

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα μέσα στο 2023 έχει πανηγυρίσει 3 νίκες κόντρα στη μεγάλη αντιπάλο έχοντας ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ και έχοντας μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Πότερ: Χαμός! Μετά την Λέστερ τον προσέγγισε και άλλη ομάδα της PL

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Μπάγερν: Ο Τούχελ αποθέωσε παίκτη του αλλά ο Τεν Χαχ "καιροφυλαχτεί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK