Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Το πρόβλημα με το FFP αλλά και η "γκρίνια" των οπαδών προς το πρόσωπό του είναι οι βασικοί λόγοι που ο Κελαϊφί προσφέρει "ψίχουλα" στον Μέσι και ο Αργεντίνος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε προσεγγίσει τον Αργεντίνο ξεκαθαρίζοντας του πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν στην πορεία όπως περίμεναν οι ιθύνοντες της Παρί κάτι που έβαλε σε σκέψεις τον ιδιοκτήτη της ομάδας και άλλαξε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την Equipe, το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Λίο ήταν 75% χαμηλότερο από το τωρινό, κάτι που δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχθεί ο ποδοσφαιριστής.

Οι λόγοι που ο Κελαϊφί κατέλήξε σ΄' αυτή την πρόταση ήταν δύο. Αρχικά, τα πολλά και πλουσιοπάροχα συμβόλαια που υπάρχουν στο ρόστερ περιορίζουν την Παρί από το να του προσφέρει τα "πάντα" προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα καθώς το FFP... καιροφυλαχτεί.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ όσο και ο Νείμάρ αμοίβονται με συμβόλαια μαμούθ ενώ αρκετά... γενναιόδωρη είναι η γαλλική ομάδα και με τους Ντοναρούμα, Ράμος, Χακίμι και Βεράτι.

Ο δεύτερος λόγος που ο Κελαϊφί δεν θα το "κυνηγήσει" μέχρι τέλους είναι ότι οι ultras της ομάδας. Οι φανατικοί της Παρί δεν έχουν πάρει με καλό μάτι την αγωνιστική εικόνα του Μέσι μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ εξοργίστηκαν και με την αποκάλυψη του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα πως βρίσκεται σε επαφές με τον Αργεντίνο.

Θυμίζουμε, ότι πλην των Παρί και Μπάρτσα, ενδιαφέρον για τον Μέσι έχουν δείξει ομάδες τόσο από το MLS όσο και από την Σαουδική Αραβία, με τον Λίο να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το Κόπα Αμέρικα του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Η Μπάρτσα θέλει να "κλέψει" ενδεκαδάτο άσο της, τι απάντησε

Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε 30 μέρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK