Μπάγερν: Ο Τούχελ αποθέωσε παίκτη του αλλά ο Τεν Χαχ "καιροφυλαχτεί"

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Μπάγερν Μονάχου Μπένζαμιν Παβάρ, έχει εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στα ραντάρ και των Σίτι και Ρεάλ.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Την πρώτη του εμφάνιση πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου έκανε ο Τόμας Τούχελ στο ντέρμπι κορυφής με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και δεν δίστασε να αποθεώσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Μπένζαμιν Παβάρ τον οποίο ο Τούχελ χαρακτήρισε υποτιμημένο και παίκτη με πειθαρχία και καλή νοοτροπία.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν είναι ο μόνος που πιστεύει στις ικανότητες του Γάλλου δεξιού μπακ αφού κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Έρικ Τεν Χαχ ο οποίος έχει "κυκλώσει" εδώ και καιρό την περίπτωσή του.

Σύμμαχος στο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2024 και η Μπάγερν δεν θέλει να ρισκάρει να τον "χάσει" ελεύθερο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το 90min, πλην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της έχει και η συμπολίτισσα Σίτι αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι "κόκκινοι διάβολοι" απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τη Μπάγερν τον Μάρσελ Σάμπιτζερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Πότερ: Χαμός! Μετά την Λέστερ τον προσέγγισε και άλλη ομάδα της PL

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Ρεάλ: Η Μπάρτσα θέλει να "κλέψει" ενδεκαδάτο άσο της, τι απάντησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK