Πότερ: Χαμός! Μετά την Λέστερ τον προσέγγισε και άλλη ομάδα της PL

Στη λίστα και της Γουέστ Χαμ φέρεται πως βρίσκεται ο Γκράχαμ Πότερ καθώς η συνεργασία της ομάδας με τον Ντέιβιντ Μόγες δεν αποκλείεται να λυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι είναι ο Γκράχαμ Πότερ μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα στην 11η θέση της Premier League.

Μπορεί ο Άγγλος προπονητής να έφυγε "κακήν κακώς" από την Τσέλσι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν περνάει η ...μπογιά του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Λίγες ώρες μετά από την απόλυσή του, ο Πότερ φέρεται να δέχτηκε πρόταση από την Λέστερ προκειμένου να διαδεχθεί τον Μπρένταν Ρότζερς, που αποχώρησε έπειτα από μία τετραετία από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Άγγλος τεχνικός απάντησε άμεσα αρνητικά στη συγκεκριμένη απόφαση λέγοντας πως θέλει να μείνει εκτός πάγκων για ένα διάστημα προκειμένου να ανασυνταχθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, οι "Αλεπούδες" δεν αποκλείεται να ξαναπροσεγγίσουν τον Πότερ το καλοκαίρι αλλά σ΄αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν και αντίπαλο καθώς στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Γούεστ Χαμ.

Η ομάδα που προπονεί ο Ντέιβιντ Μόγες βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του δεν λήγει τη φετινή αγωνιστική περιόδο, είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Κελαϊφί του προσφέρει "ψίχουλα" και πλησιάζει το "au revoir"

Ντε Χέα: Η στάση του προς την Γιουνάιτεντ "ταρακούνησε" πρώην προπονητή του

Λειψία: Ο διακαής πόθος του Τσάβι βρίσκεται κοντά σε τεράστιο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK