Απέρριψε τον Άγιαξ και κοιτά την Γιουνάιτεντ, το αστέρι του δεν έχει σβήσει ακόμη και ίσως υπάρξουν εκπλήξεις

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έχει βλέψεις για μεγαλύτερες προκλήσεις από το Ολλανδικό πρωτάθλημα.

Chelsea's head coach Graham Potter celebrates after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea FC and Borussia Dortmund at Stamford Bridge, London, Tuesday March 7, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Γκράχαμ Πότερ είναι ένας προπονητής ο οποίος έκανε καλό όνομα με την Μπράιτον, αλλά μετά την απογοητευτική θητεία του με την Τσέλσι εξαφανίστηκε. Το όνομά του στην αγορά φάνηκε πως έχασε την λάμψη του, όμως φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ο Άγγλος προπονητής φέρεται να απόρριψε την προοπτική του Άγιαξ. Η Ολλανδική ομάδα έμοιαζε σαν ένα πολύ καλό περιβάλλον για να "ανακαινιστεί" η καριέρα του τέως προπονητή της Τσέλσι, ενώ συν τις άλλοις έμοιαζε να υπάρχει ταύτιση "ιδεών". Παρά ταύτα, η απόφαση του ήταν αρνητική και υπάρχει λόγος.

Ο Τζιμ Ράντκλιφ φέρεται να εκτιμά αρκετά τον Άγγλο προπονητή και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για εκείνον εφόσον ο Τεν Χαχ αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ. Μία τέτοια εξέλιξη δεν είναι βέβαιη και επομένως μπορεί να πρόκειται για στοίχημα του Πότερ ή να συμβαίνει κάτι διαφορετικό το οποίο όμως να μην έχει γίνει γνωστό ακόμη.

Όσον αφορά την μοίρα του Αίαντα, υποστηρίζεται ότι ο Πεπ Λίντερς (βοηθός προπονητής της Λίβερπουλ) είναι μία εναλλακτική λύση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει προκύψει κάτι το απτό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβολική κίνηση: Ο Ντιμπάλα έδειξε επικαλαμίδα με μία εικόνα και ο Γάλλος διεθνής έγινε έξω φρενών

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε 3ο σερί πρωτάθλημα και σε αυτό βοήθησε το διαμάντι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK